Излезе лирик видеото към "Are You Sure" на Conor Maynard

Датското продуцентско трио Kris Kross Amsterdam и английската поп звезда Conor Maynard представиха текстовото видео към сингъла "Are You Sure?", в който участва и Ty Dolla $ign.
 
В забавното видео Kris Kross Amsterdam и Conor Maynard попадат на парти в караоке бар, на което са известни личности от YouTube - Caspar Lee, Joe Sugg, Josh Pieters и Oli White. Kris Kross и Conor нахълтват в заведението, когато чуват, че от колоните звучи "Are You Sure?".
 
 
"Are You Sure?" е тропическо денсхол парче, което отдава почит на сингъла от 1985 "Who Do You Love?" на Bernard Wright (с известен кавър от LL Cool J), Парчето влезе в класацията Top 40 на iTunes и в Spotify UK Top 100, където има над 13 милиона преслушвания до днес.
 
Говорейки за видеото Conor сподели: "Ако трябва да съм честен, видеото представя реалния ми живот… появявам се на чужди караоке партита без покана и окупирам микрофона, за да пея собствените си песни." Kris Kross Amsterdam добавиха: "Както може да видите, ние сме доста некадърни на караоке, но е забавно да си увеличите песента и да пеете с нас!"  
 
Kris Kross Amsterdam се изкачиха до UK Top 10 през 2016 с колаборацията си с американските DJ Cheat Codes за "Sex", който преобръща класическия хит на Salt N’Pepa "Let’s Talk About Sex". Песента се превърна в сензация в Щатите, изкачи се до топ 20 в повече от 20 държави, превърна се в парти химн, и има над 350 милиона преслушвания в Spotify. Чрез познати Conor чува новото парче, по което работят, и незабавно решава да си партнира с тях, за да създадат "Are You Sure?". В нея Conor се връща към правенето на оригинална музика, след като стана един от най-обсъжданите кавър артисти в YouTube.
 
С над милиард комбинирани преглеждания и 4,1 милиона абонирали се за канала му, Conor е осмият най-голям изпълнител от Обединеното кралство в YouTube, шест години след като беше открит от видео платформата. Миналата седмица видеото му с The Vamps, където правят кавър на "Shape Of You" на Ed Sheeran (и изпълняват "Are You Sure?"), се превърна в едно от най-гледаните видеа в YouTube и има над 7,5 милиона преглеждания.
 
 
В дигиталния свят Conor има повече последователи от всякога. С повече от 4,8 милиона Facebook последователи и над милион Instagram фена, музикантът е и един от най-успешните английски изпълнители в Spotify с повече от 4,1 милиона месечни слушатели. 

Свързани новини

David Guetta с нов сингъл

01.11.2021

Conor Maynard - “Waste Your Time”

08.10.2019

Conor Maynard - "Not Over You"

07.08.2019

Conor Maynard се завръща с нов сингъл

03.07.2019

Излиза саундтрак към "Игра на тронове"

16.04.2019


flash