Звездният екип Cash Cash и Conor Maynard представят “All My Love”!


Скоро след издаването на последния си сингъл “Matches”с певицата Rozes,  световно известното DJ/продуцентско/мултиинструменталистко трио Cash Cashсе завръща с поредна звездна песен – “All My Love”, в която участва английският певец и текстописец Conor Maynard.

В “All My Love”гласът на Conor без усилие се извисява и пада над пулсиращ бийт, който прелива в типичния за Cash Cash денс химн. Междувременно, калейдоскопичното видео перфектно си пасва с френетичните синтезатори и емоционалния текст, предаден ни от Maynard.

След като беше открит в YouTube заради невероятните си кавъри, Maynard задмина Lana Del Rey, Delilah и много други и спечели наградата Brand New for 2012на MTV UKс почти половината от фенския вот. По-късно същата година, само на 19, Conor издаде дебютното си ЕР “Contrast”. По-рано тази година пък чухме парчето му с Kris Kross Amsterdam“Are You Sure?”, което се превърна в безспорен фаворит.

За Cash Cash (Sam Frisch и братята JPи Alex Makhlouf) се оказва изненадващо леснода работят с Conor:

„Създаването на “All My Love”с Conorдойде много естествено.”, споделят те. „Той е от онези певци, които могат да накарат нещо да звучи завършено още от първия си опит… така че знаехме, че да работим заедно ще е лесно. Продукцията е с хипер енергично звучене, за да придаде контраст към текста, и сме много доволни от начина, по който се допълват. Емоцията в гласа му наистина успява да предаде концепцията на песента и ни накара да настръхнем при първото слушане.”

Преживяването на Maynardе било подобно:

„Когато чух песента за пръв път, моментално знаех че искам да бъда част от нея. Момчетата от Cash Cashса свършили страхотна работа с продукцията – помня, че я пуснах на приятелите си в колата и не ми казаха да я сменя след първите 10 секунди, което винаги е добър знак, хаха. Вълнувам се за тази песен – и съм щастлив, че най-накрая излиза.”

Cash Cashпознават успеха зарадипредишните си успешни проекти с различни вокалисти. Освен, че оглавиха Dance Radio с “Matches”, в която участва Rozesот Филаделфия, великолепният им хит “Take Me Home” c Bebe Rexha наскоро получи платинен сертификат от RIAA.

С невероятен дебютен албум (“Blood, Sweat & 3 Years”, 2016), близо половин милиард преслушвания и претъпкано с фестивални участия лято (включително Billboard Hot 100 Fest и Made In America),Cash Cash продължават да се доказват като водеща сила в световната музикална денс сцена.

 


Свързани новини

Conor Maynard - “Waste Your Time”

08.10.2019

Conor Maynard - "Not Over You"

07.08.2019

Conor Maynard се завръща с нов сингъл

03.07.2019

Cash Cash - “All My Love”

09.10.2017

Излезе лирик видеото към "Are You Sure"

28.02.2017


flash