Conor Maynard се завръща с "Hate How Much I Love You" (видео)

Conor Maynard се завръща с чисто новия си сингъл "Hate How Much I Love You", който представлява първата му оригинална работа като соло артист за последните четири. Песента е продуцирана от Noah Conrad (BTS) и написана от Conor с Andrew Bullimore (Chainsmokers, Galantis) и Josh Record (Dua Lipa, Anne Marie).
 
“Изминаха почти пет години, откакто излезе мой оригинален материал и ми се струва, че съм минал през всичко, за да направя тази музика и хората да я чуят,” казва Conor. “Бях на 19, когато издадох първия си албум и, въпреки че винаги ще се гордея с тази музика, новата песен сякаш наистина идва от мен. Аз съм написал всяка песен, която ще чуете, заедно с моите близки приятели. Надявам се да ви хареса.”
 
Conor режисира лекото придружаващо видео. Той е в ролята на нещастно влюбен хотелски пиколо, чиято ежедневна работа го поставя в средата на груби гости, възрастни почитателки и дразнещи деца. Той скоро попада под въздействието на мистериозна красавица – но ще може ли да я спечели?
 
 
Conor Maynard за пръв път стига до славата, когато неговият дебютен албум Contrast отива директно на #1. Той включва многобройни хит сингли, включително "Can't Say No" и "Vegas Girl". Следва албумът му Covers, една колекция от негови интерпретации на модерни класики от звезди като Drake, Zayn и Shawn Mendes. През кариерата си Conor е работил с редица водещи таланти, включително Pharrell Williams, Wiley, Rita Ora и Ne-Yo. Той участва в турне заедно с The Vamps и изпълнява на многобройни широко мащабни събития включително Big Weekend на Radio 1"s, Jingle Bell Ball на Capital FM"s и на Wireless Festival.
 
С пет сингъла в Топ 10 и #1 албум след постиженията си плюс милиони последователи в социалните медии, Conor Maynard представлява една от най-успешните истории на британската музика. Статистиката говори сама: над 10 милиона месечни слушатели в стрийминг платформите и над 2 милиарда общо cлушания до днес.
 
Мулти-талантлив музикант, режисьор и личност, той събира 225 милиона стрийма като участващ вокалист в миналогодишния летен хит "Whenever" с Kris Kross Amsterdam и The Boy Next Door. Следва колаборация с Hardwell и Snoop Dogg за "How You Love Me" , а после с Alok за "Pray".  Той дори сподели талантие си с Broadway, за да изиграе Charlie Price в спечелилия награда Tony мюзикъл "Kinky Boots" – следвайки стъпките на Brendon Urie от Panic! At The Disco"s и Jake Shears от Scissor Sisters.

Свързани новини

Conor Maynard - “Waste Your Time”

08.10.2019

Conor Maynard - "Not Over You"

07.08.2019

Cash Cash - “All My Love”

09.10.2017

Conor Maynard с “All My Love”

07.07.2017

Излезе лирик видеото към "Are You Sure"

28.02.2017


flash