Търси в сайта...

Bebe Rexha издава дебютния си соло албум през юни

Bebe Rexha обяви, че дългоочаквания й дебютен албум ще излезе през юни. Изпълнителката на хита "I Got You" написа в Twitter, че Expextations ще може да бъде поръчан тази седмица, а официалния му рилийз ще бъде на 22-ри юни. 
 
По-звездата, която беше изпълнителка в страничния проект на вокала на Fall Out Boy Pete Wentz, Black Cards, реализира поредица сингли след появата си на сцената през 2014 с песента "I‘m Gonna Show You Crazy" и написа "The Monster" на Eminem и Rihanna. Bebe се обедини с Louis Tomlinson и Digital Farm Animals в "Back To You" и с Ne-Yo и Nicki Minaj в "Push Back". 
 
Изпълнителката на "Hey Mama" наскоро призна, че мрази да работи в креативни граници. 28-годишната изпълнителка не обича да бъде ограничавана като музикант и признава, че не обича да пише за други артисти. Тя споделя: "Навремето всичко се свеждаше до дадения "тип" изпълнител. Ето как изглеждаш, ето как звучиш. Да си автор на песни тогава беше нараняващо, защото работата ти е навсякъде... а ти кой си?"
 
Тя също признава, че й е ставало неприятно, когато трябва да пише песни за други звезди: "Когато пишех текстове получавах писма, в които пишеше например "Този артист търси еди какво си, това е нова момичешка група и те искат нещо, което да звучи като комбинация от Rihannа, Christina Aguilera и Coldplay..." Аз не обичам да ми се поставят граници."
 
Междувременно Bebe показа способността си да пише свои собствени хитове и да печели адмирациите на женската публика.
Тя казва: "Момичетата харесват това, жени, които казват "Това съм аз, аз съм силна жена и правя нещата по правилния начин." Аз сама пиша песните си. Никой не е до мен да създава поп мацка. Те трябва да знаят, че също могат да го направят и че всичко е възможно."

Свързани новини

Певицата пострада по време на концерт

21.06.2023

Ново начало за Биби Рекса

17.02.2023

David Guetta с нов сингъл

01.11.2021

Най-доброто от новата музика

14.06.2021

Най-новата музика през изминалите 7 дена

19.04.2021


flash