David Guetta разкри сингъла “Family” с участието на Bebe Rexha и Ty Dolla $ign

David Guetta се завърна със звездния нов сингъл “Family (Feat. Bebe Rexha, Ty Dolla $ign, and A Boogie Wit Da Hoodie)”. 
 
 
“Семейството е всичко за мен”, споделя Bebe Rexha. “Понякога намираш приятели, които се превръщат в семейство и песента е точно за това. Споделянето на това преживяване с David Guetta, Ty Dolla $ign и A Boogie With A Hoodie го направи още по-специално.”
 
David Guetta е сред най-великите супер звезди в електронната денс музика. Два пъти печелилата награди GRAMMY® международна икона е с повече от 10 милиарда световни стрийма и глобални продажби, надхвърлящи 50 милиона. Най-скорошният албум на Guetta, 7 (2018), направи оглавяващ класациите дебют на #1 в Billboard “Top Dance/Electronic Albums” при пристигането си – третият му албум, който достига този връх. 
 
Той поддържа епично ниво на качество в лайвстрийм събитията си по време на карантината, посрещайки серия от United At Home концерти. Тя включва незабравимо шоу от Лувъра в Париж, новогодишен концерт в помощ на усилията на Unicef и френската благотворителна организация  Restos du Coeur и последващото събитие в Burj Khalifa в Дубай, събрал $2 милиона от дарения  по време на всички United At Home стриймове. 

Свързани новини

Диджей наследник

17.11.2023

Певицата пострада по време на концерт

21.06.2023

Ново начало за Биби Рекса

17.02.2023

#FreshNewMusic тази седмица

29.07.2022

Нов хит от Давид Гета

19.07.2022


flash