Биби Рекса започва нова ера в ретро дух с "Heart Wants What It Wants"

Биби Рекса се завръща с новия сингъл "Heart Wants What It Wants". 
 
Смел, пристрастяващ и изпълнен със самоувереност, поп химнът от 70-те е любовно писмо към завладелия публиката поп от недалечното минало, с добавен модерен привкус. Ретро темата на песента е отразена в зареденото с хубаво настроение видео. 
 
 
""Heart Wants What It Wants" е за момента от връзката, в който спирате да обичате партньора си", казва Рекса за новия си сингъл. "Песента е химн за това да искате онова, което наистина искате и да не се извинявате за него. Може да е всяко желание, което предизвиква противоречие у вас, не е задължително да става въпрос само за романтика. В периода след пандемия, когато тъжните песни са в миналото, просто искам всички да си прекарат добре."
 
 
"Heart Wants What It Wants" следва глобалния хит "I’m Good (Blue)"  – преработката на Давид Гета на "Blue (Da Ba Dee)" на Eiffel 65, която взриви TikTok, преди да оглави класациите в повече от 20 държави и да събере над 1,1 милиарда стриймвания. Парчето достигна #1 в класациите за денс музика, Топ 40 и Hot AC на радиостанциите, получи платинен сертификат и номинация за награда "Грами" и спечели награда "MTV EMA". 
 

Свързани новини

Биби Рекса и Давид Гета с нов дует

07.08.2023

Защо замерват артистите на сцената?

12.07.2023

Певицата пострада по време на концерт

21.06.2023

David Guetta с нов сингъл

01.11.2021

Най-доброто от новата музика

14.06.2021


flash