Свалиха Биби Рекса на колене след удар с телефон в лицето

Американската поп певица Биби Рекса беше принудена да прекрати концерта си в Ню Йорк, след като бе уцелена с телефон в лицето.
 
Ударът е бил толкова силен, че изпълнителката е паднала на колене. Лекарите се наложило да зашият веждата на изпълнителката на хита на "I'm Good (Blue)".
 
 
След това тя публикува кадри в социалните мрежи, на които се вижда посиненото ѝ лице. "Добре съм", написа тя. 
 
 
В клип в Twitter, споделен на един от присъстващите тогава, се вижда ясно как докато тя пее, от публиката лети смартфон право към нея. След миг на шок номинираната за "Грами" вокалистка падна на колене с наведена глава, докато множество членове на екипа ѝ се притичаха на помощ. Видеото бе споделено от редица посетители на концерта в Голямата ябълка през уикенда. Докато медиците ѝ помагаха, завеждайки я бекстейдж, тя помаха на публиката.
Редица фенове на Рекса се включиха в Туитър, за да изразят мнението си за безсмисленото нападение срещу поп звездата. "Някой хвърли ***** телефон по Биби. Кой би направил това?", "Всички се забавлявахме, включително и Биби, защо се случи така?", "Биби буквално е един от най-милите и безпроблемни хора в музикалната индустрия, тя не заслужава това... някои от вас наистина трябва да я оставят на мира", бяха коментарите в социалната мрежа. 
 
Не е ясно дали и колко дълго злополуката и последвалата контузия ще възпрепятстват изпълнителката по време на турнето ѝ. Тя има четири предстоящи концертни дати, насрочени за следващата седмица.
 
По-късно полицията в Ню Йорк потвърди, че за нападението е бил обвинен 27-годишен посетител на шоуто. 

Свързани новини

Биби Рекса и Давид Гета с нов дует

07.08.2023

Защо замерват артистите на сцената?

12.07.2023

Ново начало за Биби Рекса

17.02.2023

David Guetta с нов сингъл

01.11.2021

Най-доброто от новата музика

14.06.2021


flash