Jason Derulo показва родината си в нов клип

Световната суперзвезда Jason Derulo се завърна в родината си Хаити за заснемането на официалния видеоклип към песента "Colors". 
 
Парчето е химн на Coca-Cola за Световното първенство по футбол 2018 г., а в деня, в който направи своя дебют, Jason сподели в социалните мрежи, че текстът на бързото парче се основава на идеята за обединение, която той е имал в съзнанието си, докато го е писал.
 
Заснето в Маями (където Jason е израснал) и Citadelle Laferrière (крепост на върха на планината в Норд, Хаити), видеото към парчето събира хора от целия свят, представящи различни знамена и националности, както и китаристът Wyclef Jean, който също има хаитянски произход.
 
"Затрупани сме от негативни новини всеки ден и е трудно да останем позитивно настроени. Затова е най-важно да можем да се обединим с хората в обществото и да опитаме да променим нещо. Като хаитянин-американец, аз започнах все повече да се връщам към корените си. До известна степен песента е част от предстоящите ми планове, които се вълнувам да разкрия скоро", споделя  Jason.
 
Свежото видео е режисирано от Gil Green, който стои и зад клиповете към "Stupid Love" и "Swalla" (които имат над 11 милиарда гледания към момента).


Свързани новини

Джейсън Деруло показа клипа на "Slidin'"

11.07.2022

#FreshNewMusic тази седмица

20.05.2022

Видео показа Jason Derulo в масов бой

06.01.2022

Jason Derulo с концерт у нас

21.12.2021

Виж Jason Derulo и "Acapulco"

06.09.2021


flash