Jason Derulo се сби в Лас Вегас, наричали го Usher

Поп и R&B звездата Jason Derulo участва в сбиване в Лас Вегас. Певецът обаче не е бил арестуван или разпитван, съобщиха от полицията в града на хазарта. 

Видео, разпространено от клюкарския сайт TMZ, показа как 32-годишният Derulo скача на бой срещу цяла тълпа от "фенове", които му подвикват името на рапъра Usher.

Мегазвездата Jason Derulo с концерт в България през 2022!

Екшънът от видеото по-долу обаче е последващ сбиването, което е станало по-рано между изпълнителя и двама мъже в бар. Според изявлението на полицията в Лас Вегас, първият скандал е възникнал след 2 часа сутринта на 4 януари в нощен клуб в курорта Ария. Според данните Derulo е "извършил нападение срещу две лица". Няма пострадали при инцидента.

"Жертвите не искат да повдигнат обвинения срещу Derulo и той няма да бъде подведен под съдебна отговорност", казаха още от полицията. Става известно още, че 32-годишният певец е бил помолен да напусне хотела си, когато явно става второто нападение от клипчето. 

Derulo е звезда на световната сцена от 2009 насам и има 11 платинени сингъла, включително "Wiggle", "Talk Dirty", "Want to Want Me" и др. Българската публика ще има възможността да види и чуе горещия певец на живо на 14 август в Бургас. 


Свързани новини

Джейсън Деруло показа клипа на "Slidin'"

11.07.2022

#FreshNewMusic тази седмица

20.05.2022

Jason Derulo с концерт у нас

21.12.2021

Виж Jason Derulo и "Acapulco"

06.09.2021

Jason Derulo е татко

20.05.2021


flash