Джейсън Деруло показа официалното видео към "Slidin'"

Джейсън Деруло си партнира с разработчикa на метавселена TerraZero за премиерата в метавселената на официалното музикално видео за неговия разрушителен летен химн "Slidin' (Ft. Kodak Black)". 
 
"През цялата си кариера винаги съм се опитвал да намеря нови и креативни начини за взаимодействие с моите фенове и технологиите винаги са били в центъра на тази философия", казва Деруло. "От известно време гледам и инвестирам в пространството на web3 и виждайки влиянието, което оказва върху насърчаването на общностите, това накара ума ми се надпреварва."
 
 
Режисьорана от Майкъл Гарсия, визуализацията не е далеч от обичайната формула на Джейсън – забавна, завладяваща и енергична. "Когато аз и Джейсън говорихме, и двамата знаехме, че тази песен се нуждае от достатъчно голям видеоклип, за да съответства на песента. Нещо елегантно, секси и крещящо лято... И двамата сме наистина развълнувани от резултата!"
 
Продуциран от Джейсън Евиган, Джейсън Деруло, Лайънъл Краста, Bluf & Smile High, "Slidin’" притежава цялата енергия и ентусиазъм на сигурен хит, зареден с допълнителна топлина от рапъра Kodak Black, който е на върха на класациите. Умението на Деруло да поставя неоспоримо закачливи мелодии на върха на забавната, оптимистична продукция, отново е в пълен ефект, потвърждавайки, че това лято почти сигурно е негово.
 
Derulo е сред най-големите суперзвезди на TikTok, в момента, четвъртият най-следван мъж в платформата за споделяне на видео, с 11-ия най-голям акаунт като цяло. 

Свързани новини

Нов танцувален химн

22.04.2024

Клипът е сниман в ласвегаския "Voltaire"

10.04.2024

Неочакван дует

26.01.2024

Коледни звънчета

22.11.2023

Обещавал успех срещу секс

06.10.2023


flash