Zayn Malik потвърди, че е завършил новия си албум

Zayn Malik е приключил със записването на дългоочаквания си нов албум. Звездата от One Direction, който реализира дебютния си соло албум Mind Of Mine през 2016 г., потвърди новината в Instagram, при обмяна на реплики с фен.
 
Zayn, който по-рано обяви, че се е разделил с дългогодишната си приятелка Gigi Hadid, написа в социалната мрежа: "Когато животът те замери с лимони, хвани ги, за да не те ударят по лицето." В отговор на поста фен пише: "Или когато животът ти поднесе лимони, направи албум, миличък", на което Zayn отговори: "Албумът е готов. Работя върху видеата си, успокойте се, дами."
 
Думите на Zayn пристигнаха малко след непланираното изтичане онлайн на парчето му "Don‘t Matter (Remix)" с участието на August Alsina. 25-годишната звезда вини "непрофесионализъм" за инцидента, но по-късно сам пусна линк към песента в Twitter акаунта си: "Това не е песен, която исках да пусна, но поради непрофесионализъм, тя беше пусната от някого. Въпреки това феновете ми са много по-важни, отколкото глупавата грешка, затова безплатно за вас – забавлявайте се."
 
 
Обявлението доведе до внезапен бум в броя на хората, които се опитваха да получат достъп до уебсайта на Zayn, което доведе до временен срив.
 
Междувременно, August отговори с туит: "Zayn, изпращам ти много любов! Ти си мой брат, а аз твой. Не знам как се е случило това, но евала за начина да превърнеш лимоните в лимонада! Вършим страхотна работа заедно."

Свързани новини

Зейн с нов сингъл

26.03.2024

Зейн отново е тук

21.07.2023

Zayn си търси закръглена любима

12.01.2022

Любовта победи: 7 звездни двойки

13.07.2021

Познаваш ли Zayn Malik?

22.01.2021


flash