Търси в сайта...

Зейн с първи сингъл от новия си албум: "What I Am"

Зейн представи "What I Am" - първия сингъл от дългоочаквания си четвърти студиен албум Room Under the Stairs, който ще излезе на 17 май.  
 
През последните шест години Зейн пише и създава Room Under the Stairs в домашното си студио в провинциална Пенсилвания. Проектът е най-личното му издание до момента, отразяващо мястото, на което се намира в живота си, като същевременно размишлява над спокойствието и растежа. Освен това, в него изпълнителят ново звучене, опирайки се на своите вокали, живи инструменти и поетична лирика като автор на песни.
 
 
Размишлявайки върху Room Under the Stairs, Zayn казва: "Това е любимият ми албум, главно защото идва от място на чиста честност и уязвимост. Исках всяка песен да се усеща така, сякаш просто аз седя до теб и ти разказвам  какво чувствам, пея директно на теб. Работата с Дейв Коб е невероятно преживяване. Начинът, по който той издига музиката, е ненадминат, и той свърши невероятна работа, като ми помогна да създам този запис. Надявам се, че ще успеем да отведем слушателите на някакво магическо пътешествие, и че те ще се наслаждават докато го слушат толкова, колкото аз се наслаждавах да го създам. Живеех със собствените си мисли и това ме вдъхнови да пиша за това място и да го издам като цялостно произведение.“
 

Свързани новини

Зейн отново е тук

21.07.2023

Zayn си търси закръглена любима

12.01.2022

Любовта победи: 7 звездни двойки

13.07.2021

Познаваш ли Zayn Malik?

22.01.2021

Zayn - по-нежен от всякога в нов албум

18.01.2021


flash