Fifth Harmony се разделят, за да развиват соло кариерите си

Fifth Harmony си взимат почивка за неопределено време, за да могат да развиват соловите си кариери. 
 
Оригинално съставена от Ally Brooke Hernandez, Normani Kordei, Dinah Jane, Lauren Jauregui и Camila Cabello, момичешката група изгря през 2012, след като завърши трета във втория сезон на състезанието X-factor. По-късно групата реализира хитови парчета като "Worth It" и "Work From Home".
 
 
Следвайки напускането на Camila в края на 2016, и сключването соло договори в последните месеци от Ally и Normani, поп звездите решиха да си вземат почивка. 
 
 
"След шест години здрава нон-стоп работа, осъзнахме, че за да останем верни на себе си и вас, имаме нужда от почивка от групата, за да можем да развиваме соло проектите си." – казва групата в изявление, публикувано на страницата им в Instagram. "Вълнуваме се и сме благодарни, че ще можем да посветихм това време да израснем в креативна посока и да намерим мястото си като индивидуални изпълнители. Позволяваме си да натрупаме нов опит, сили и перспективи, които един ден да върнем обратно към семейството на Fifth Harmony."
 
 

A post shared by Fifth Harmony (@fifthharmony) on

 
Квартетът изрази благодарност към феновете си, познати като Harmonizers, и потвърди, че ще изпълнят ангажиментите си от графика на тяхното PSA Tour. Fifth Harmony ще пеят във Флорида на 11 май, в Пуерто Рико на 13-ти и в Рейкявик, Исландия, на 16-ти май.
 
"На нашите Harmonizers – благодарим ви за всичко, което успяхме да изградим като Fifth Harmony. С вашата любов и подкрепа, ние ще продължим да се награждаме и да се подкрепяме една друга във всичко, което правим, за да ви накараме да се гордеете - вие с нас, ние - една с друга и всяка от нас със самата себе си. Имаме няколко концерта, чиито дати приближават. Те ще се случат, както е по план. Нямаме търпение!" – добавят те.

Свързани новини

Какво следва за Fifth Harmony?

29.03.2018

Fifth Harmony - "Angel"

11.08.2017

Fifth Harmony стана квартет

20.12.2016

Fifth Harmony с музикален рекорд

03.08.2016

Fifth Harmony издават албум през юли

27.05.2016


flash