Zayn се включи в сайт за запознанства със закръглени жени

Три месеца, след като скъса (за пореден път) с модела Gigi Hadid, Zayn Malik се регистрира в сайта за запознанства с пълнички абонати WooPlus.  
 
Бившата звезда на One Direction, който днес навърши 29 години, се е присъединил към приложението, което описва себе си като "инклузивна платформа, на която зактъглените хора могат да намерят и любов и щастие". Звездният потребител си е избрал името Zed и е посочил за своя локация Отавил, Филаделфия. 
 
Предпочитанията на Zayn, макар да не личат много по избора му на партньорки, сред които блестят имената на няколко модела, не са били тайна. В интервю през 2016 той каза пред Billboard, че хареса по-пълни жени: "Обичам момичета, които са по-пищни в определени области - в хубавите области. Харесат ми по-заоблени жени."
 
 
Приложението използва технология за лицева идентификация и видео, в което Zayn се забавлява с емоджи предизвикателство, изтече онлайн. Скрит (но явно не особено успешно) зад голяма пухкава брада, звездата прави физиономии, съответстващи на подаденото от системата емоджи.
Zayn е отново ерген, след като се раздели с майката на 16-месечната си дъщеря Khai през октомври. Двамата се разделиха след скандал между него и майката на Gigi, Yolanda. Изпълнтелят не се разбира с нея още откакто заподозря, че тя е издала новината за бременността на дъщеря си и заради контрола, който според него упражнява тя над партньорката му.

Свързани новини

Зейн с нов сингъл

26.03.2024

Зейн отново е тук

21.07.2023

Любовта победи: 7 звездни двойки

13.07.2021

Познаваш ли Zayn Malik?

22.01.2021

Zayn - по-нежен от всякога в нов албум

18.01.2021


flash