Jason Derulo представи химнa на световното по футбол 2018 - "Colors”

Jason Derulo пусна парчето "Colors" - вдъхновяващ химн, който обединява фенове и техните любими артисти по света като част от кампанията за FIFA World Cup™ 2018.
 
 
Написана от Derulo, "Colors" представя вълнението от очакването на най-големия футболен турнир в света. Jason Derulo споделя: "За мен беше удоволствие да работя за създаването на химна на FIFA World Cup™ 2018. Това е първенство, което представя атлетично съвършенство, и за мен е чест да допринеса за саундтрака му". Изпълнителят добави: "През годините на пътешествия имах възможността да видя красотата на културните различия и написах песента "Colors", за да отбележа това разнообразие, и да бъда част от невероятната енергия, която феновете на спорта по света дават на техните отбори." 
 
 
Jason Derulo е мултиплатинен артист, чийто настоящ хит "Swalla" има над 1 милиард гледания в YouTube. С над 115 милиона продажби в целия свят, синглите му "Whatcha Say" и "Talk Dirty" имат четворно платинен статус, а "Want To Want Me" и "Ridin' Solo" са тройно платинени, "Trumpets", "Wiggle" (feat. Snoop Dogg) и "In My Head" са с двойно платинен сертификат. Платинени са синглите "Marry Me", "The Other Side" и "It Girl", а "Get Ugly" и "Don't Wanna Go Home" са златни. Общо слушанията надхвърлят 7 милиарда, а гледанията в YouTube са 4,6 милиарда. 
 
 
По радиото музиката на Jason завладява публика от над 20 милиарда слушатели, с над 3,5 милиарда завъртания на неговите парчета. Изпълнителят стана част и от Monday Night Football, колекцията от дрехи LVL XIII излезе в Bloomingdales тази есен, освен това изпълнителят има звукозаписен и издателски договор с  Warner Bros. Records, и e инвестира в Catch L.A. и Rumble Boxing, заедно със Sylvester Stallone и Ashton Kutcher.

Свързани новини

Джейсън Деруло показа клипа на "Slidin'"

11.07.2022

#FreshNewMusic тази седмица

20.05.2022

Видео показа Jason Derulo в масов бой

06.01.2022

Jason Derulo с концерт у нас

21.12.2021

Виж Jason Derulo и "Acapulco"

06.09.2021


flash