Sofia Reyes представи сингъла "1,2,3" с участието на Jason Derulo (видео)

Една година след излизането на дебютния ѝ албум Louder!, латинската номинирана за Grammy звезда Sofia Reyes се завръща с нов сингъл, озаглавен "1,2,3". Парчето е с участието на суперзвездата Jason Derulo и латинския urban артист De La Ghetto.
 
 
"Бях много притеснена за този сингъл и нямам търпение хората да го чуят. "1,2,3" е уникална смесица от три различни жанра (латино, поп и urban), която добавя нов стил към моето портфолио, но запазва моята същност", споделя Sofia.
 
Jason Derulo изненадва феновете си като пее част от текста на испански и танцува на латинските ритми със Sofia. Видеото, заснето в Лос Анджелис, е режисирано от Mike Ho, известен с работата си с J Balvin, Becky G, Mary J Black и много други. То представя мултинационалното трио - мексиканката Sofia Reyes, пуерториканеца De La Ghetto и американеца Jason Derulo, които добавят свежа смесица от стилове и цветове, и създават забележителна визуализация, която ще се хареса на феновете.
 
"Sofia е много сладка, тя е истински професионалист и за мен е удоволствие да работя с нея и нейния екип. Много съм развълнуван и мисля, че тази песен ще превземе света", казва Jason Derulo.
 
"Много се радвам да бъда част от "1,2,3" с талантливата Sofia Reyes и Jason Derulo. Това е едно от онези уникални изживявания, на които се наслаждаваш напълно. Взаимодействието между нас тримата и размяната на идеи между латино и не-латино културата стана по най-добрия начин. Видеото е заснето от невероятния Mike Ho и ще впечатли всички.", споделя De La Ghetto.
 
Sofia пише песента с Jason Derulo, De La Ghetto, Nicole Zignago, Ricky Montaner, Jon Leone и Charlie Guerrero, а продуценти на "1,2,3" са Kiss The Chief (Ricky Montaner и Jon Leone) и Tainy.

Свързани новини

Джейсън Деруло показа клипа на "Slidin'"

11.07.2022

#FreshNewMusic тази седмица

20.05.2022

Видео показа Jason Derulo в масов бой

06.01.2022

Jason Derulo с концерт у нас

21.12.2021

Виж Jason Derulo и "Acapulco"

06.09.2021


flash