Легендарният Diplo пристига за първи път в България

На 11 август на пристанище Бургас ще посрещнем за първи път в България легендарния Diplo.
 
Американският диджей и продуцент с тринадесет номинации за "Грами" пристига заедно с още едно, добре познато име на световната сцена - Сет Трокслър. 
 
Вечерното парти на пристанище Бургас ще се проведе през втория уикенд на август и ще бъде отбелязано с участието на световноизвестния Томас Уесли Пентц, познат като Diplo. Един от най-търсените диджеи и продуценти в света, той е известен с колаборациите си със звезди като Бионсе, Джъстин Бийбър, Лил Уейн, Бритни Спиърс, Крис Браун, Ариана Гранде, Мадона и много други. През последните двадесет години Diplo има тринадесет номинации за награди "Грами", от които е спечелил общо три - през 2016 за най-добър денс/електронен релийз и албум заедно с Джъстин Бийбър и Skrillex, а през 2019 е награден за най-добър денс релийз за песента "Eelectricity", която издаде заедно с Дуа Липа и известния продуцент Марк Ронсън.
 
В допълнение към самостоятелните издания, американският музикален виртуоз е един от основателите и творчески директор на четири големи проекта: диджей триото Major Lazer, проекта LSD с певците Сиа и Labrinth, дуото Jack Ü със Skrillex и продуцентското дуо Silk City с Марк Ронсън.

Свързани новини

Има и ограничителна заповед

08.12.2023

LSD с първи студиен албум

11.04.2019

Labrinth, Sia & Diplo - “Mountains”

06.11.2018

LSD с ново приказно видео

31.08.2018

LSD - "Audio"

11.05.2018


flash