Jason Derulo промотира "Tip Toe" със зумба

Jason Derulo и Zumba Fitness, най-голямата танцова фитнес компания, обявиха сътрудничеството си в подкрепа на последния сингъл на Derulo "Tip Toe". С над 105 милиона продадени сингли, най-новото парче "Tip Toe" и официалната Zumba хореография, вдъхновена от отличителните движения на Jason, ще бъдат представени в световната мрежа, което означава, че 15 милиона потребители от 200 000 места по света ще могат да чуят песента и да научат хореографията, а това ще бъде достъпно в 186 страни.
 
 
Derulo споделя: "Танците са в центъра на всичко, в което вярвам, а Zumba е компанията, която прави танцуването достъпно за всеки. Инструктори от целия свят избраха да пускат моята музика в часовете си през годините и това ме вдъхнови да обединя усилия с общността Zumba за официалното излизане на "Tip Toe". Също така това ми дава възможност да представя песните си пред милиони и да бъда част от тяхното фитнес пътешествие, предоставяйки здравословен и забавен начин за начало на 2018 с танци и горене на калории, което без съмнение е от полза и за двете страни." 
 
През годините Zumba се превръща в музикална сила, включваща оглавяващи класации парчета на артисти като Shakira, Maluma, Shaggy, Claudia Leitte, Pitbull, Wisin, Yandel, Don Omar, Luis Fonsi, Lil Jon и Daddy Yankee. Брандът създава невероятно изживяване за потребителите не само с откриване и слушане на нова музика, но и възможност за сливане с ритмите, изразяване и завладяване на дансинга. 

Свързани новини

И Jason Derulo в "Котки"

27.11.2018

Jason Derulo и Ava Max - “Make Up”

31.10.2018

Jason Derulo - "Goodbye"

23.10.2018

Jason Derulo с нов сингъл

24.08.2018

Jason Derulo - "Colors"

16.04.2018

Коментари


flash