Logic и Rag'n'Bone Man се обединяват за "Broken People" (аудио)

Излезе още едно парче от Bright: The Album, официално придружаващия саундтрак към предстоящия филм на Netflix "Bright", с участието на Will Smith и Joel Edgerton. 
 
 
Малко след като получи номинация за Grammy, Logic се обедини с Rag’n’Bone Man за "Broken People", най-новия сингъл от Bright: The Album. Придружаващата песента визуализация е създадена от аниматорите на филма. Bright: The Album ще бъде наличен навсякъде от 15 декември, а премиерата на филма "Bright" ще бъде на 22 декември в Netflix.
 
 
Излизането на песента "Broken People" следва парчето "Home" от триото Machine Gun Kelly, X Ambassadors и Bebe Rexha, което освен че се изкачи в класациите, по-миналата седмица се сдоби и със стоплящо сърцето видео, създадено от високо оценения режисьор на "Bright" David Ayer. Във видеото участват актьори от филма, включително полицаи и орки, а сюжетът следва Machine Gun Kelly през емоционално пътешествие, завръщайки се у дома след дълго отсъствие. 
 
 
"Home" излиза след дебюта на траклиста на саундтрака и първите две парчета от него, "World Gone Mad" на Bastille и "Darkside" на Ty Dolla $ign & Future (Feat. Kiiara), като двете парчета натрупаха над 23 милиона слушания през първите две седмици от излизането си. 
 
 
Последната песен от саундтрака ще бъде "Danger" на Migos & Marshmello, която ще излезе днес, заедно с премиерата на видео с непоказвани досега кадри от филма.

Свързани новини

Rag'n'Bone Man се завръща

26.08.2022

Горещите музикални премиери тази седмица

05.07.2021

Rag'n'Bone Man с нов синъл

25.03.2021

Rag'n'Bone Man се завръща

29.01.2021

Sam Smith ft. Logic - "Pray" (Remix)

30.03.2018


flash