Jay Z публично призна за изневерите си

Рапърът Jay Z призна, че се е чувствал изключително "некомфортно" да слуша албума Lemonade на съпругата си Beyoncé, в който тя изобличава изневерите му, пише bgnes.com. 
 
Миналата година 36-годишната дива пусна на пазара изпълнения си с прямост аудиовизуален албум, в който разкри проблемите в съпружеските си отношения с рап звездата. Най-значимо беше парчето "Sorry", включващо фрази като "Тази вечер съжалявам искрено, че те оставих да сложиш пръстен на ръката ми" и "По-добре се обади на Беки с хубавата коса". 
 
 
В отговор Jay Z представи ситуацията през своите очи в наскоро излезлия си албум 4:44. В сряда обаче в интервю за списание "T" към "Ню Йорк Таймс" изпълнителят сподели, че не му е било никак приятно да слуша гнева на съпругата си в албума, въпреки че преди да бъде издаден, двамата са дискутирали надълго и нашироко съдържанието. "Най-доброто място по време на ураган е в окото му. Най-доброто място е директно в болката. А ние двамата (с Beyoncé) стояхме точно там. И беше крайно некомфортно. А имахме много разговори", каза Jay Z и разкри, че въпреки това е горд от съпругата си - не само от реакциите й, но и от изкуството, в което ги е трансформирала. 
 
"Знаете ли, повечето хора просто си тръгват. Процентът на разводите е 50% или нещо подобно, защото хората не умеят да се вглеждат в себе си. Най-трудното нещо е да видиш болката в нечие лице, да осъзнаваш, че си я причинил и да трябва да се примириш със себе си", допълни още рапърът, който тази година триумфира с цели 8 номинации "Грами". 
 
За първи път пред изданието Jay Z призна и за причините да изневери, твърдейки, че е "бил изключил всякакви емоции" и не е намирал "връзката" с майката на детето си. "Всичко идва от това къде и как съм отраснал. В такава среда не можеш да си позволиш чувствителност, защото всеки ден се бориш за живота си. Затова влизаш в режим на оцеляване, а когато това се случи? Изключваш всички емоции. Дори с жените трябва да се изключиш емоционално, да се държиш на дистанция. И от това идва всичко - включително изневерите", заключи музикантът.

Свързани новини

Топ 10 на най-скъпоплатените певици

22.11.2018

Beyoncé с емоционална изповед пред Vogue

15.08.2018

Най-печелившите турове за 2018

25.07.2018

Beyoncé и Jay-Z - "Apeshit"

19.06.2018

Бионсе и Джей Зи - 10 години брак

28.05.2018

Коментари


flash