Славин Славчев и Михаела Филева се завръщат на сцената на X Factor

Двама изпълнители, започнали звездния си път в X Factor, ще стъпят отново на сцената на шоуто в Парти вечерта. 
 
Концертът ще бъде открит от победителя в трети сезон на X Factor – Славин Славчев. "Винаги е удоволствие да се върна на тази сцена и още повече, че този път ще споделя преживяването с момчетата от групата Julian’s Laughter. Нямаме търпение!", споделя един от най-запомнящите се рок певци в историята на шоуто в България. "На този етап всички са победители, особено ако успеят да запазят хумора и добрите отношения помежду си", допълва той. 
 
Шест години след участието си в X Factor, Михалеа Филева ще се появи отново на познатата сцена, за да представи своя най-нов сингъл - "Последни думи”, минути преди някой от финалистите да се сбогува с шоуто. Михаела Филева е трикратна носителка на наградата за Изпълнителка на годината, а дебютният ѝ албум печели приза за най-добър БГ албум през 2016.
 
Диско топки, парчета, достойни за дансинга и безброй цветове ще поддържат доброто настроение и ентусиазма на участниците в шестия лайв на X Factor, тази неделя от по NOVA. В шоуто ще прозвучат култови парчета на Katy Perry, The Pussycat Dolls, Bruno Mars и много други изпълнители, оставили следва в съвременната поп музика. Мирослава ще остави джаз звученето зад гърба си, а Марио и Виктория ще трябва да се впуснат в огнени ритми и латино звучене. 
 
Какви са предизвикателствата пред останалите финалисти? Кой ще се раздели със сцената на пети сезон и кой ще продължи към мечтания финал? Ще разберете тази неделя, от 20:00 ч. по NOVA. 

Свързани новини

Михаела Филева - "Нова страница"

11.02.2019

Михаела Филева с нов дует

14.12.2018

Михаела Филева с концерт в зала 1 на НДК

06.12.2018

Михаела Филева с нова песен

28.09.2018

Михаела Филева и Искрата с нов дует

29.06.2018

Коментари


flash