Nick Jonas не бърза да създава семейство

Nick Jonas не бърза да създава семейство. 
 
25-годишният изпълнител, който се среща с модела на Victoria‘s Secret Georgia Fowler, иска да създаде семейство, но за момента се е фокусирал единствено върху кариерата си. "Това е крайната цел", казва той. "Но определено не бързам. Мисля, че сега е моментът да се хвърля в дълбокото и да съм максимално зает, но определено имам идеята за създаване на семейство."
 
Тъй като Nick все още няма собствени деца, той може да тренира по време на празниците с дъщерите на брат си Kevin – Alena Rose (3) и Valentina Angelina (1), и признава, че тяхното присъствие добавя още по-голяма доза вълнение към празничния период. "Има напълно нов елемент на вълнение, когато имаш две прекрасни мъничета като тях. Коледа, Денят на благодарността и всички празници са много вълнуващи за тях. Хубаво е да можем да запазим тази енергия, когато остаряваме."
 
Изглежда, че Nick ще има доста за правене по време на празниците, ако възнамерява да се забавлява с племенничките си, но той сподели и че се надява да прекара малко време на спокойствие, защото от доста време е толкова зает, че не може да си почине реално.
 
"За празниците просто ще се опитвам да остана на спокойствие. Напоследък препускам с милион километра в минута и мисля, че е крайно време да си почина и да прекарам време със семейството си." 

Свързани новини

Нова музика от изминалата седмица

22.03.2021

Nick Jonas & Robin Schulz с нов сингъл

04.09.2018

Nick Jonas работи със Skylar Grey

05.01.2018

Nick Jonas - "Remember I Told You"

30.06.2017


flash