Михаела Филева, D2, Владо Михайлов и Атанас Колев изпращат лятото с "Парк Фест"

Осмото издание на "Парк Фест" наближава и обещава четири дни, изпълнени с музика, изкуство и забавления за цялото семейство. 
 
От 26 до 29 септември 2024 г. в столичния парк "Студентски" посетителите ще се насладят на целодневна програма с вход свободен. Сред хедлайнерите на фестивала са част от най-популярните български изпълнители: на 26 септември сцената на открито ще бъде превзета от Михаела Филева, а през следващите дни D2 и Дичо, както и SLNG с Владо Михайлов, ще зарадват феновете със златните си хитове. За финал (29 септември) организаторите са поверили грижата за настроението на публиката на тийн-идолът Атанас Колев.
 
Фестивалът ще предложи не само музика, но и множество спортни и творчески занимания. В безплатната спортна зона професионални треньори ще мотивират всички за активен начин на живот чрез демонстрации и открити тренировки в над 20 спортни дисциплини, подходящи за всички възрасти. Посетителите ще имат възможността да участват в различни игри с награди, а за най-малките е подготвена богата палитра от еко и образователни занимания.
 
"Музейко" ще предложи забавни научни демонстрации, а специална инициатива ще въведе децата в света на роботиката чрез интересни занятия и интерактивни уроци. За първи път на "Парк Фест" ще гостува и креативният екип на фондация "Горска работилница", който ще помогне на малчуганите да опознаят природата и себе си чрез творчески задачи. В пространството "Книговище" най-малките посетители ще могат да се насладят на четения на приказки от български и световни писатели.
 
Любителите на адреналина също няма да останат разочаровани – фестивалът предлага най-зрелищния лунапарк в България. В Арт зоната пък ще бъдат изложени уникални ръчно изработени продукти и вдъхновяващи произведения на изкуството, които ще очароват всеки посетител.
 
Както всяка година и през тази фестивалът ще се отличава с авторски декор, който ще създаде перфектен фон за запомнящи се моменти и снимки.
 
С вход свободен, организаторите на "Парк Фест" канят всички жители и гости на София да се присъединят към това събитие и да се потопят в магията на музиката, изкуството и забавленията на открито.

Свързани новини

Бандата отбелязва четвърт век на сцената

29.08.2024

Обратното броене започна

20.08.2024

Ново от Михаела Филева

14.06.2024

Михаела Филева представи La música

10.06.2024

Очаква ни целодневна програма на открито

20.05.2024


flash