Katy Perry и Тhe Weeknd са двойка?

Katy Perry и The Weeknd събудиха слухове, че се срещат, след като бяха забелязани да вечерят заедно в Холивуд през уикенда.
 
33-годишната изпълнителка и 27-годишният певец събудиха подозренията, след като бяха забелязани да пристигат заедно в италианския ресторант Madeo в Западен Холивуд, макар и в отделни коли. Двамата, които бяха забелязани да се забавляват в компанията един на друг и в клуб Deliah в Каифорния по-рано този месец, прекараха 3 часа в ресторанта, след което си тръгнаха отново с различни коли.
 
Вечеря се случва само няколко седмици, след като The Weeknd, чието име е Abel Makkonen Tesfaye, се раздели със Selena Gomez след 10-месечна връзка. Твърди се, че работните графици на бившата двойка са съсипали връзката им и това е довело до раздяла. Тогава източниците върдяха: "Тя и Abel ссе опитваха от месеци да спасят положението. Трудно е с него на турне инейния график в Ню Йорк. Определено не им беше лесно."
 
Няколко дни след тяхната раздяла обаче 25-годишната певица беше видяна да се целува с бившето си гадже Justin Bieber. "Те са наистина щастливи и прекарват приятно времето си заедно", твърди източник. "Двамата се израснаха през годините и се вълнуват за това, че се събират отново. Justin определено се доказа пред приятелите й и спечели доверието им. Нейните приятели отново са на негова страна и потвърждават, че този път е различно."
 
The Weeknd, от друга страна, се смяташе, че е подновил контактите си с бившата си приятелка Bella Hadid, която беше прекъснала връзките си с него, след като разбра за връзката му със Selena.

Свързани новини

Кейти Пери и Дуа Липа с нов опит за дует

05.04.2022

Katy Perry записа благотворителен сингъл

04.11.2021

Топ 20 на най-слушаните певици на века

12.10.2021

Katy Perry и Orlando Bloom в Гърция

23.06.2021

Katy Perry препуска с мотор в ново видео

17.10.2019


flash