Търси в сайта...

Тъмните сили на Хелоуин превземат втория лайв на X Factor

Страшни маски, духове и вещици ще превземат сцената на X Factor по време на втория лайв концерт тази неделя от 20:00 ч. по NOVA. 
 
Музикалната вечер, посветена на Хелоуин, ще представи "тъмната" страна на финалистите, с впечатляващи постановки и костюми, достойни за крале и кралици на мрака. Английската актриса Манал Ел Фейтури ще изпълни рап парче на вечеря на свещи с истински злодей, а момичетата от 4Magic ще се преобразят в герои от приказна детска история. Милена Цанова ще запали сцената в буквален и преносен смисъл, докато Марио и Виктория ще се превъплътят в една от най-запомнящите се любовни двойки. На сцената ще се появи и участник, който ще се преобрази в един от най-разпознаваемите герои на Game of Thrones, превръщайки сцената на шоуто в музикален епос. 
 
"Концертът на Хелоуин е много специално преживяване за финалистите и целия екип, тъй като всяка постановка и изпълнение се превръщат в приказна история – понякога мрачна, а друг път феерична. Вдъхновени от празника, костюмите позволяват истинско развихряне.", коментират от хитовото музикално шоу. 
 
Как ще се справят финалистите в ролята на приказни герои и кой ще активизира вокалните си умения, за да направи още една крачка към следващия концерт на живo, зрителите ще видят тази неделя, от 20:00 ч. по NOVA. 

Свързани новини

Саймън Коуел претърпя тежък инцидент

10.08.2020

4Magic записват дебюта си в Румъния

15.01.2018

X Factor финалисти: Ева, Йоана, 4 Magic

12.12.2017

Битка на полуфинала на X Factor

08.12.2017

DARA със специално участие в X Factor

09.11.2017


flash