Robbie Williams анулира концерти заради здравето си

През септември поп певецът Robbie Williams анулира края на турнето си, което трябваше да стане в Москва и Санкт Петербург. От тогава британският певец е в почивка, пише bgnes.com. 
 
Вчера обаче той публикува видео в интернет, за да сподели за здравословното си състояние и да благодари на феновете, които го подкрепиха. Съобщението е успокоително, въпреки че Robbie изглежда доста отслабнал. Седнал в градината с каскет на главата, той разказва без да спомене името на болестта, която го тормози. "Как съм? Много добре. От пет седмици се възстановявам от една болест. Една болест, която ме събори, за съжаление, в края на турнето... Трябваше да отида в Москва, след това в Санкт Петербург, но получих резултатите от изследването, които бяха доста тревожни и започнах едно интензивно лечение... Последният път, когато бях анулирал концерти по здравословни причини, беше през 1998. Сигурно нещо се случва и затова трябва да взема тези мерки", сподели Robbie. 
 
След това изпълнителят на "Angels" обещава на руската си публика, че в скоро време ще се върне на сцената. Във видеото си Robbie Williams обяснява, че е променил начина на живот и хранителния си режим. "Сега съм веган, всеки ден тренирам пилатес, всеки ден правя йога и хапвам в неделя голям бургер. Не съм станал най-изпълнителният, все още си хапвам бургери и имам право един път в седмицата да измамя диетолозите. Във всеки случай грижа се за себе си и искам да ви кажа, че ви обичам", завършва посланието си певецът.

Свързани новини

Robbie Williams с нова филмова песен

20.02.2019

Инжекции с хормони за Robbie Williams

25.06.2018

Williams на откриването на световното

13.06.2018

Robbie Williams се е изчерпал

12.04.2017

Robbie Williams пуска албум в YouTube

21.03.2017

Коментари


flash