Търси в сайта...

DARA със специално участие на сцената на X Factor тази неделя

Поп-сензацията DARA, чиято успешна кариера стартира с участието ѝ в четвъртия сезон на X Factor, ще представи новия си хит "Недей" в шоуто тази неделя от 20:00 ч. по NOVA. DARA е също така съавтор на музиката на парчето, което вече 6 поредни седмици оглавява официалната класация на най-излъчваните български песни в ефир.  
 
 
Хитови парчета ще покажат различните измерения на любовта по време на четвъртия лайв концерт на X Factor "Сътворението на звездите" в неделя вечер. 4Magic ще озарят сцената в компанията на десетки деца. След българската вечер Ева ще се изправи пред гласа на Адел, която е следващата висока летва в шоуто. Любов и ярост ще се редуват в динамична хореография по време на изпълнението на Йоана. Теодор ще представи една от емблематичните балади на The Rolling Stones, а Мирослава ще пренесе публиката директно в Ню Йорк под акомпанимента на пиано и контрабас. 
 
Марио и Виктория ще концентрират усилията си в дълбоко изпълнение, което да убеди журито в силата на музикалния им тандем. Милена Цанова отново ще опита различно музикално звучене, а Иван Димитров ще се завърне на сцената, за да изпита вокалното си майсторство с ново парче. 
 
Как ще се справят финалистите с любовните песни и кой ще напусне сцената на шоуто, ще научите в неделя вечер, от 20:00 ч. по NOVA. 

Свързани новини

4Magic записват дебюта си в Румъния

15.01.2018

X Factor финалисти: Ева, Йоана, 4 Magic

12.12.2017

Битка на полуфинала на X Factor

08.12.2017

Марио и Виктория гостуват на Тео

07.11.2017

Тъмните сили превземат X Factor

27.10.2017

Коментари


flash