Clean Bandit пуснаха новия си сингъл "I Miss You" (видео)

Clean Bandit пуснаха новия си сингъл "I Miss You" с участието на Julia Michaels. Към песента има и видео, което е режисирано от групата.
 
 
"I Miss You" представя завръщането на Clean Bandit със сантиментално трогателно парче, което е и една от най-вдъхновяващите песни на групата до момента, и е с по-различно звучене. Сингълът е продуциран от Jack Patterson и Grace Chatto, заедно с дългогодишния продуцент на групата Mark Ralph, а вокалите са поверени на неподражаемата и талантлива Julia Michaels (позната от "Sorry" на Justin Bieber). Вдъхновено от разбитото сърце на Julia, парчето ще звучи в главите на феновете от целия свят през предстоящите месеци. Придружаващото го официално видео, режисирано от групата, е снимано в Лос Анджелис и Великобритания миналия месец. 
 
Новият сингъл на Clean Bandit следва една безспорно успешна година. Триото продължава да мести границите на модерния поп с разнообрани смесици от електро, денсхол, класическа музика, R&B и поп, след като пусна сингъла с 10 милиона продажби "Rockabye" миналата година. Изстрелвайки се към върха на класациите в 40 страни и задържайки се на челната позиция във Великобритания, парчето стана най-продължително задържалото се на първо място във Великобритания от 22 години насам, минавайки "Love Is All Around" на Wet Wet Wet. 
 
Записът следва хитовете: "Symphony" feat. Zara Larsson, който е с 6 милиона продажби и застана на първата позиция в 20 страни, включително Великобритания, и "Tears" feat. Louisa Johnson. Освен това, сингълът, с който групата нарправи пробива си през 2014, "Rather Be" feat. Jess Glynne, от дебютния им албум New Eyes, вече има 10 милиона продажби в целия свят.

Свързани новини

Нов сингъл от Clean Bandit

25.10.2022

#FreshNewMusic през изминалата седмица

25.03.2022

Clean Bandit и Mabel издават "Tick Tock"

24.08.2020

Clean Bandit - “Mama”

26.02.2019

Clean Bandit пуснаха новия си албум

30.11.2018


flash