Fergie обясни защо се е разделила с The Black Eyed Peas

Fergie сподели причината да напусне групата, с която изгря на сцената – The Black Eyed Peas, пише bgnes.com. По нейните думи, тя е искала да запише свой собствен албум, за да може да сподели чрез него всички свои житейски преживявания. 
 
Според 42-годишната изпълнителка, би било егоцентрично от нейна страна ако поиска такова нещо от цялата група. "Имах нужда да споделя своя житейски опит. Не ми се струваше, че е подходящо да изхвърлям своите "дневници" на вятъра. Но това можеше да изглежда егоистично, така че трябваше да се оттегля", разказа тя. Красавицата каза, че поддържа отлични отношения с момчетата от бандата и се надява да реализира още много проекти с тях. 
 
В началото на лятото Will.I.Am потвърди, че вокалистката на групата се е оттеглила отново от групата, за да се концентрира върху соловата си кариера. Новината дойде след месеци спекулации дали наистина певицата се е отказала да се изявява съвместно с бандата, която всъщност беше трамплин за кариерата й. 
 
Преди дни стана ясно, че вторият студиен албум на Fergie Double Dutchess ще излезе на 22 септември. В две от песните 42-годишната певица си партнира с Nicki Minaj и Rick Ross - "You Already Know" и "Hungry". В албума е включена и песента "MILF$" от миналата година, с която изпълнителката осезаемо "освежи" творчеството си. 
 
Русокоската прекрати договора си с Interscope Records и сключи сделка с BMG Publishing за втория си солов албум. А продължението на The Dutchess от 2006 бележи нова ера за певицата, която вече разчита на своя собствен отпечатък и дори подпомага изгряващи звезди.

Свързани новини

Black Eyed Peas пуснаха парче без Fergie

10.01.2018

Fergie с нов албум през септември

28.08.2017

Fergie се оттегля от Black Eyed Peas

06.06.2017

Fergie пусна клипа на "M.I.L.F. $"

06.07.2016

Fergie роди първото си дете

30.08.2013

Коментари


flash