Джош Дюамел призна защо се е разделил с Фърги

Джош Дюамел призна защо се е разделил с бившата си съпруга Фърги.
 
Актьорът и певицата се разведоха през 2019, а сега Джош проговори за отношенията им пред YouTube шоуто "Deep Down with Graham Bensinger".
 
Звездата от "Трансформърс" и сериала "Лас Вегас" беше женен за бившата солистка на Black Eyed Peas цели 10 години. Разводът на двойката се случи малко след рождения ден на шестгодишния им син Аксел и бе изненада за почитателите на звездното семейство. 
 
Сега Дюамел признава, че той е сложил край на отношенията, тъй като не е успял да свикне с прекалената публичност в живота им. Да бъде постоянно в центъра на общественото внимание се оказало непоносимо за популярния актьор и секс символ.
 
Като доказателство за това, че Джош предпочита светско отшелничество, след развода той се завръща в родния си щат Северна Дакота, купува самотна къща до езеро, където живее и до днес. През 2022 се ожени отново за 29-годишния модел Одра Мари, а наскоро двойката обяви, че очаква дете.
 
 
Фърги, която след развода не е имала нова официална връзка, поздрави бившия си съпруг и новата му любима и написа в социалните мрежи: "Наистина се радвам за вас! Аксел няма търпение да стане батко."

Свързани новини

Black Eyed Peas пуснаха парче без Fergie

10.01.2018

Fergie за раздялата с Black Eyed Peas

08.09.2017

Fergie с нов албум през септември

28.08.2017

Fergie се оттегля от Black Eyed Peas

06.06.2017

Fergie пусна клипа на "M.I.L.F. $"

06.07.2016


flash