Fergie се оттегля от Black Eyed Peas

Fergie се оттегля от Black Eyed Peas, за да се съсредоточи върху соло кариерата си, потвърди рапърът will.i.am.
 
"Тя работи върху соловия си проект в момента", сподели 42-годишният рапър в интервю, цитиран от manager.bg. Той не даде информация кой ще заеме мястото й, но намекна, че силата на групата винаги се е криела в женските вокали и това ще продължи да бъде така.
 
 
Един от слуховете, които се носят около потенцилната замесничка на Fergie, е този за Nicole Scherzinger, но вероятно не за постоянно.
 
Black Eyed Peas съществуват от края на 90-те, но стават популярни покрай третия си студиен албум Elephunk (2003), за който е поканена певицата Fergie. Nicole Scherzinger също е получила покна да се включи тогава към новия прокт на рапърите, но договор с "Eden's Crush" я спира. Албумът бързо завладява челните позиции в световните класации и дори носи на групата награда Грами и редица други номинации.
 
През 2006 Fergie издава първия си соло албум, The Dutchess. Един от продуцентите на албума й е will.i.am от Black Eyed Peas. През 2009 певицата се оттегля от групата.
 
Миналата година Black Eyed Peas се събраха за нов албум и в края на март 2017 обявиха, че вече са на финала му. Masters of the Sun ще бъде първият им албум за последните 7 години.

Свързани новини

Актьорът призна защо е станал разривът

05.10.2023

Бандата предизвика фурор на BREEZE Fest

25.07.2023

Бандата идва с нова вокалистка

05.06.2023

Бандата за първи път у нас

15.05.2023

Tiësto и Black Eyed Peas с ремикс

10.10.2022


flash