Дамян Попов разплита криминална история в новата си песен

Три красиви жени. Три убийства. Един заподозрян. Той сега е готов да хвърли отново фаталната карта и да извърши престъпление… или да бъде жертва на такова. 
 
Истинска криминална драма се разиграва в новия проект на Дамян Попов. Парчето, със заглавие "Мистър Луд", е като епизод две на "Твоето момче" - хитът на Дамян, който превзе 2017 година. Сега популярният поп изпълнител е готов да завърши музикалния трилър, като не само продължи сюжетната линия, но вкара в кадър и очарователната Дивна. 
 
 
"Време е да финализираме историята.", разказа Дамян минути след онлайн премиерата на "Мистър Луд". "Много хора ме питаха защо Дивна не е включена в клипа на "Твоето момче" - там само пее зад кадър. Затова сега решихме, че е време да се появи и да бъде фаталната жена, способна да обсеби всички и да ги накара да правят каквото поиска. Като реверанс към феновете, оставям отворен края на историята и нека всеки да я завърши в мислите си, така както му харесва."  
 
"Мистър Луд" е първата песен на Дамян от периода на пандемията, но за нея изпълнителят събира звезден екип. Музикален продуцент и аранжор на проекта е Искрен Тончев-Искрата; текстът е на Росен Димитров, който е автор и на думите в "Твоето момче", а режисьор на видеото е Николай Скерлев. 
 
С този проект Дамян затваря голяма страница от своята музикална биография. "Мистър Луд" е финалния трак в новия албум на изпълнителя, който съвсем скоро ще бъде на пазара. Дамян Попов запазва все още в тайна къде, кога и с кого ще бъде неговата промоция, но заглавието на тавата е ясно още от сега: Твоето момче

Свързани новини

Двамата правят дует за пръв път

14.02.2024

Дамян Попов с концерт за Св. Валентин

10.02.2022

Дамян Попов с нов албум

08.12.2021

Дамян Попов представи новия си албум

02.08.2021

Дивна с нова песен - “Напред”

21.01.2021


flash