Търси в сайта...

Искрата ни пренася в няколко епохи с новото си видео "Само Моя"

Новата песен на  Искрен Тончев–Искрата "Само Моя" излезе в YouTube канала на лейбъла Монте Мюзик след кратка пауза, която изпълнителят направи, за да работи върху първото си EP.
 
Феновете на Искрата го познават не само като изпълнител, а и като композитор на едни от най-популярните съвременни хитове. "Само Моя" дава сигурна заявка също да се превърне в такъв. Текстът на песента не е послание към конкретен човек, но е вдъхновен от истинска история. 
 
 
Освен че е автор на музиката и текста, Искрата се включва в създаването на идейната концепия на видеото на "Само Моя", отново в тандем с режисьора Емануил Алберт. В началото на клипа той се превъплъщава в ролята на неандерталец от праисторическата епоха, но открива часовник, който не би трябвало да съществува в онези времена. 
 
Часовникът го пренася в следваща епоха и на ново място – Япония. В Деджима, Нагасаки през 17 в., певецът играе ролята на холандски търговец, който се влюбва в японка, на която гостува. Във видеото е заснета автентична чайна церемония. Следващият скок във времето ни показва Искрата в Лондон, наши дни. На финала се озоваваме в бъдещетото – Ню Йорк, 2220 година, а футуристичната визия е създадена чрез 3D анимация. През цялото видео основната тема е любов – независимо от епохата и мястото. 
 
Искрата печели популярност след участието си в предаването "България търси талант" и веднага след края му подписва договор с продуцентската компания Монте Мюзик. Следва колаборацията с Михаела Филева – "Танцувам само за теб", самостоятелният му дебют "Много добре", летния хит "Непознато място", емблематичната "#ПОМНЯ", дуетите "Неочакван обрат" с Графа и "Играем за победа" с Михаела Филева, и свежата "Chica Tranquilla". 
 
През последните няколко месеца Искрата работи върху първото си EP, което ще включва 4 трака. Феновете му могат да го очакват в близките месеци. Междувременно изпълнителят продължава участията си в клубове в цялата страна.

Свързани новини

Двамата правят дует за пръв път

14.02.2024

"Мистър Луд" е с участието на Дивна

19.05.2021

Искрата - “Защо целуваш”

28.11.2019

"В час по интелектуална собственост"

22.04.2019

Искрата - "Chica Tranquila"

12.07.2018


flash