Събраха оркестъра за "Оркестър без име - Мюзикълът"

Четирима от най-ярките комедийни таланти у нас се събират специално за най-големия мюзикъл, правен някога у нас – "Оркестър без име", който ще покори публиката в "Арена Армеец" на 1 ноември. Именитите актьори ще се превъплътят в ролите на емблематичните и изключително забавни музиканти от един от най-обичаните български филми. 
 
"Ай сиктир, десет дена ше ѝ свиря под прозореца… Да не е Лайза Минели!" - със задачата да пресъздаде образа на влюбения във Ваня (Мария Илиева) Филип, се заема актьорът Гъмов. В ролята на легендарния бас-китарист на групата Павел ще влезе номинираният за "Икар" 2017 Филип Аврамов, по-известен като Коцето от сериала "Домашен арест". Третият комедиен ас Румен Угрински ще седне зад барабаните на Гошето, а като ръководителя на оркестъра ще видим актьора Стефан Щерев, който ще се превъплъти в образа на великия Велко Кънев.
 
Заедно с любимите на всички персонажи, които ще излязат на сцената на "Оркестър без име - Мюзикълът", публиката в "Арена Армеец" ще се забавлява и с всички онези култови реплики, които ни разсмиват до сълзи и днес.   
 
"Оркестър без име - Мюзикълът" е на 1 ноември в зала "Арена Армеец". Начало 20:00 часа. Билети вече са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на билетите: от 30 до 70 лева.

Свързани новини

Диляна Попова влиза в Оркестър без име

17.05.2017

И култовият джип в "Оркестър без име"

30.03.2017

Мария Илиева влиза в "Оркестър без име"

09.03.2017

"Оркестър без име" се завръща

23.02.2017


flash