Търси в сайта...

Култовият джип от "Оркестър без име" влиза в Арена Армеец

Публиката на единствения по рода си спектакъл "Оркестър без име - Мюзикълът" ще има невероятната възможност не само да види на живо оригиналния, култов джип от знаменития български филм, но и буквално да се докосне до него. Прословутият автомобил, с който музикантите от лентата обикалят българското Черноморие в търсене на големия успех, ще премине непосредствено покрай гостите в Арена Армеец. 
 
 
Впечатляващи декори и уникален LED екран с размери над 250 кв.м ще осигурят визуализацията на мащабната продукция. Публиката в Арена Армеец ще наблюдава отблизо и детайлно действието в мюзикъла, благодарение на повече от 5 камери, които ще следят всяка стъпка на артистите – Мария Илиева (Ваня), Николай Урумов (Другаря Миташки), Станимир Гъмов (Филип), Филип Аврамов (Павката), Румен Угрински (Гошето), Стефан Щерев (Велко).
 
Съвсем скоро предстои да бъдат обявени и останалите актьори, които ще влязат в ролите на незабравимите образи от вечната класика на великия Станислав Стратиев. Коя ще бъде звездата, която ще изпее емблематичната "Che sara", ще разберем до броени дни.
   
"Оркестър без име - Мюзикълът" е на 1 ноември 2017 в зала "Арена Армеец". Начало 20 часа. Билетите за събитието вече са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на билетите: от 30 до 70 лв.

Свързани новини

Диляна Попова влиза в Оркестър без име

17.05.2017

Събраха оркестъра за "Оркестър без име"

20.03.2017

Мария Илиева влиза в "Оркестър без име"

09.03.2017

"Оркестър без име" се завръща

23.02.2017


flash