[Видео] Излезе "Good Life" - третият сингъл от "Fast & Furious 8"

Излезе нов сингъл и видео от Fast & Furious 8: The Album - "Good Life" на G-Eazy и Kehlani. Изпълнението е придружено от енергично видео, което включва невиждани досега кадри от филма "Fast & Furious 8". 
 
 
"Kehlani е един от най-любимите ми хора на земята. Тя е изключително талантлива, но освен това има специална душа.", коментира G-Eazy. "Лесно ни е да работим заедно, защото се познаваме от много време, тя е един от най-близките ми приятели. Има невероятна енергия и тази песен е точно за това."
 
"Да работя с G винаги е специално, защото не става въпрос само за музика, става въпрос за приятелство, за желанието другият да успее заедно с теб, да успееш със семейството си.", каза Kehlani. "Да съм част от албума и франчайза "Fast & Furious" е голяма чест. Освен че съм голям фен на екшъни, съм страшен фен на тази поредица и дори не можех да повярвам, че съм избрана. Израснах, гледайки Fast & Furious, очаквайки следващите части с по-малките си братя и сестри, и това ни обединяваше. Видеото към песента има всички елементи, присъстващи във филма – яки коли, истинско приятелство, страхотни градове и силни персонажи."
 
"Good Life" следва платинения запис на G-Eazy "When It’s Dark Out", който дебютира на върха на R&B/Hip-Hop чарта на Billboard след излизането си през 2015. В албума влиза и "Me Myself & I" c Bebe Rexha. Kehlani издаде дългоочаквания си дебютен албум SWEETSEXYSAVAGE, който включва парчетата "Distraction" и "CRZY". Записът направи силен дебют през януари, като влезе в SoundScan/Billboard 200 на 3 място и оглави чарта за R&B/Hip-Hop албуми.
 
През последните две седмици, след като беше обявено издаването на Fast & Furious 8: The Album, саундтракът получава изключително медийно внимание не само заради претъпкания със звездни имена траклист, но и заради двата излезли сингъла – "Go Off" на Lil Uzi Vert, Quavo & Travis Scott и испанската "Hey Ma" на Pitbull, J Balvin и Camila Cabello
 
 
Миналия петък излезе "Hey Ma" - първата историческа колаборация между J Balvin и Pitbull, със специалното участие на Camila Cabello. Английска версия на латино химна ще излезе на 14 април, заедно с издаването на албума и премиерата на филма, както и английска версия на клипа към нея.
 
 
Албумът Fast & Furious 8: The Album ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International. 

Свързани новини

#FreshNewMusic тази седмица

08.04.2022

Post Malone с подробности за новия албум

23.04.2018

G-Eazy - "Sober"

19.03.2018

Kehlani e с тройно златен статус

21.06.2017

2 Chainz и Wiz Khalifa - “Gang Up”

18.04.2017


flash