Ще се сдобрят ли Katy Perry и Taylor Swift

Katy Perry е готова да зарови томахавката и да прекрати враждата си със съперничката си в поп музиката Taylor Swift, като я нарече "фантастичен автор на песни", предаде vesti.bg.
 
Тя добави, че и двете могат да бъдат примери за силни жени в музикалната индустрия, но Taylor Swift още не е отговорила на предложението за мир. "Готова съм да забравя. Прощавам ѝ и съжалявам за всичко, което съм направила. Надявам се тя да направи същото. Обичам я и искам най-доброто за нея. И мисля, че е фантастичен автор на песни", каза 32-годишната Katy Perry.
 
Кавгата, която започна заради танцьорки за концертите им, завладя личния и професионалния живот на двете певици преди повече от 3 години и бе възпята в техни песни.
 
В петък Katy Perry пусна новия си албум Witness. В същия ден Taylor Swift върна музиката си във всички безплатни стрийминг платформи, след 3-годишно отсъствие на песните ѝ там. През 2014 тя свали песните си, защото смяташе, че изпълнителите не получават толкова, колкото заслужават. Връщането на музиката ѝ беше разтълкувано от широката общественост като опит Swift да открадне вниманието от колежката си. 
 
В свое изказване в събота, Katy Perry каза, че се надява и двете с Taylor Swift да се покажат като силни жени, които преодоляват различията си. "Аз наистина искам да работим заедно в любов, опрощение. Разбиране и съчувствие", допълни певицата.

Свързани новини

Taylor Swift е най-влиятелна в Twitter

03.12.2018

Топ 10 на най-скъпоплатените певици

22.11.2018

Книгата за рекорди на Гинес за 2019

22.08.2018

Най-печелившите турове за 2018

25.07.2018

Jennifer Hudson и Taylor Swift в "Котки"

24.07.2018

Коментари


flash