Михаела Филева и ВенЗи обявяват BOYCOTT с нова песен (видео)

Михаела Филева и ВенЗи обявиха "BOYCOTT"! Това е името на най-новата им песен, която вече има и видео клип. Парчето превзе онлайн пространството с ясната амбиция да стане новият летен хит на 2017. 
 
С новата си песен Михаела и ВенЗи бойкотират всички "събирачи на лайкове" и анонимни "драскачи по сайтове". Категорични и непоклатими, двамата нахлуват с широки усмивки в света на досадните правила, за да прогонят "лошото време" и "всички проблеми". BOYCOTT разчупва тенденциите в популярната българска музика и със своето характерно реге-дъб звучене.
 
 
"Ето го нашият #BOYCOTT! Най-силното ни оръжие е музиката, затова я използваме в пълната й сила! Дано успеем да ви усмихнем и да мотивираме и вас и нас самите, да оставим телефоните си настрана, да живеем тук и сега, да общувате пълноценно - очи в очи, душа в душа, да сме над нещата, да сме широко скроени и най-вече да си позволяваме да бъдем щастливи!” – написа Михаела Филева в своята официална страница във Фейсбук, по повод премиерата на новия клип.
 
Видеото е на режисьорския екип на Павлин Иванов-Bashmotion с оператор Георги Марков. Автор на текста, музиката и аранжимента е Графа. 

Свързани новини

"Приказката продължава"!

17.04.2024

Гласуваме до 10 май

04.04.2024

Очаквано добра комбинация

01.03.2024

Парчето е част от албума ѝ, 96

15.12.2023

Международен екип е работил по тавата

12.10.2023


flash