Чуй най-очакваната премиера на годината: новият албум на Хари Стайлс

Добре дошли в къщата на Хари Стайлс – Harry’s House. 
 
Колекцията представлява дълбоко лично изявление от певец, който никога не е звучал толкова щастлив, толкова уверен и безстрашен, гледайки към бъдещето. Третият самостоятелен албум на изпълнителя е пълен със затрогващи любовни песни и неподправена емоция. Чрез него той разкрива, че е поел в една нова креативна насока в поп музиката, че е звезда, която обича предизвикателствата.
 
 
"As It Was", аплодираният от критиците фокусен сингъл се превърна в хит за рекордно кратко време, дебютирайки на #1 както в САЩ, така и в Обединеното кралство. Песента стана както най-слушаното парче в историята на Spotify в рамките на едно денонощие, така и най-стриймвания трак за един ден през 2022 в световен мащаб. Наскоро, той направи премиерата на "As It Was" на живо по време на своето триумфално хедлайнерско шоу на фестивала Coachella, представяйки сингъла пред над 100 000 души. 
 
Harry’s House, както и голяма част от неговата музика, е намигване към дома. Изпълнителят създава тези песни с доверените си дългогодишни сътрудници и приятели Тайлър Джонсън, Kid Harpoon и Мич Роуланд по време на пандемията в Ел Ей, Токио и английската провинция. Парчетата в албума варират от елегантните ритъм енд блус тракове "Late Night Talking" и "Cinema" до синт-поп звученето в "Love of My Life" и "Music for a Sushi Restaurant". Албумът включва и динамични китарни балади като "Boyfriends", "Little Freak" и "Matilda". Това е най-емоционално интимнатa творба на талантливия британец до момента.
 
 
В колекцията си, Хари засяга теми, които винаги е обичал да изследва като автор на песни: идентичност, общност, любов. Тези песни са за изграждането на дом от вашите емоции и спомени, за да можете да създадете място, където принадлежите, където и да отидете. Из стаите на неговата къща, всички се чувстваме вкъщи.
 
Новата му музика се появява пет години след като той изненадва всички със своя солов дебют от 2017, озаглавен Harry Styles. Албумът е изискан подбор от песни, който се противопоставя на поп клишетата, хит номер едно, който печели възторга на критиката. Парчето "Sign of the Times" бива избрано за песен на годината от списание Rolling Stone. 
 
Хари Стайлс започва турнето си Love on Tour по целия свят това лято, след историческия сет на фестивала Coachella. To започва на 11-ти юни в Глазгоу, в подкрепа на Harry’s House.

Свързани новини

Хари Стайлс направи нов рекорд

27.09.2022

Хари Стайлс властва в Billboard

23.09.2022

Хари Стайлс пак се върна на върха

08.09.2022

Хари Стайлс вдигна шум във Венеция

05.09.2022

Звездата е корицата на сп. Rolling Stone

25.08.2022


flash