Shakira с призив за повече инвестиции в образованието на децата

Певицата Шакира се обърна към световния елит от трибуната на откриващия се Международен икономически форум с призив да се инвестира повече в образование за децата от развиващите се страни.
 
Трябва да сме потресени от факта, че през 2017г. 250 млн. деца на възраст до 5 години са в риск от забавяне на умственото и интелектуалното развитие. Говорим за цифра, сравнима с числеността на населението на САЩ. Това е трагедия за децата и колосален провал за всички нас“, подчерта певицата, която получи в швейцарския град Давос „Кристален куб“ за своята хуманитарна дейност.
 
Тя бе една от тримата наградени от организаторите на Световния икономически форум за принос в подобряването на състоянието на света и за това, че „въплъщава духа на Давос“.
 
„Всички вие, събрани в тази зала, трябва да изиграете ключова роля. Като представители на деловата общност, вие можете да организирате – умеете да го правите. Имате човешки ресурси за това“, призова Шакира към действие.
 
© Actualno.comПевицата Шакира се обърна към световния елит от трибуната на откриващия се Международен икономически форум с призив да се инвестира повече в образование за децата от развиващите се страни. „Трябва да сме потресени от факта, че през 2017 г. 250 млн. деца на възраст до 5 години са в риск от забавяне на умственото и интелектуалното развитие. Говорим за цифра, сравнима с числеността на населението на САЩ. Това е трагедия за децата и колосален провал за всички нас“, подчерта певицата, която получи в швейцарския град Давос „Кристален куб“ за своята хуманитарна дейност. Тя бе една от тримата наградени от организаторите на Световния икономически форум за принос в подобряването на състоянието на света и за това, че „въплъщава духа на Давос“. „Всички вие, събрани в тази зала, трябва да изиграете ключова роля. Като представители на деловата общност, вие можете да организирате – умеете да го правите. Имате човешки ресурси за това“, призова Шакира към действие.

Прочети още на: http://www.bgnes.com/laifstail/muzika/4482817/

Свързани новини

Shakira отмени турнето си

28.12.2017

Shakira отмени част от турнето си

13.11.2017

Sean Paul и Shakira със секси дует

07.06.2017

EL DORADO на SHAKIRA днес

26.05.2017

Shakira пуска испаноезичен албум

19.05.2017

Коментари


flash