Avicii се зарече да ни поднесе "най-добрия албум" тази година

Avicii даде дума, че ще запише най-добрия албум в кариерата си тази година.
 
27-годишният DJ и продуцент с истинско име Tim Bergling - призна, че миналата година е минал през тежък период, но се зарече, че ще компенсира това през 2017, с издаването на пълноценен албум.
 
 
Хитмейкърът на "Wake Me Up" обяви плановете си през социалните мрежи със снимка на цифрите на Новата година и символите за пауза, пускане на музика и превъртане. "Честита нова година! 2016 беше тежка година за много от нас, но днес получаваме шанс за ново начало. Моето общеание за Нова година е да направя най-добрия албум в кариерата си. радвам се, че пак съм тук", написа изпълнителят, който вече е започнал да работи по новата музика за албума. Към кратко клипче, в което свири на китара и припява, седнал на морски док, той добави: "Настройвам се за нова година и нов албум!." 
 
 

Getting In the Mode for a new year and a new album!

A video posted by Avicii (@avicii) on

 
Новината вероятно идва като изненада за феновете на младия швед, който официално се оттегли от турнетата миналата година, свирейки последното си шоу в Ибиза миналия август. И макар Avicii да разкри, че ще направи завръщане тази година, съобщението, с което обяви оттеглянето си, още стои на сайта му. Как да тълкуваме това, само времето ще покаже.

Свързани новини

Излезе новият албум с музика на Avicii

10.06.2019

Avicii - “Tough Love”

22.05.2019

Чуй “SOS” feat. Aloe Blacc на Avicii

12.04.2019

Издават посмъртно музика на Avicii

10.04.2019

Разкриха как е починал Avicii

03.05.2018


flash