Излезе новият албум с музика на Avicii - TIM

Avicii: TIM, албумът с нова музика от световнопризнатия продуцент, музикант, автор на песни и изпълнител Tim Bergling излезе в световен мащаб в края на миналата седмица. 
 
Avicii създава иновативен подход, който се превръща в златен стандарт за вечната електронна музика и дефинира звука и структурата на глобалното EDM движение. Когато анонсира оттеглянето си от турнето, Avicii написва: “Никога няма да се откажа от музиката. Ще продължавам да разговарям с феновете си чрез нея.“ И несъмнено постига точно това с албума TIM.
 
Новата музика от Bergling е както винаги свежа и изобретателна и продължава присъствието му като една от най-обичаните и уважавани личности в света на музиката. Проследи създаването на албума TIM на youtube.com/Avicii.
 
Приживе Bergling завършва 12 от песните в TIM, включително “Heaven”. Tim и Chris Martin създават и записват “Heaven” през 2014, като през 2016 Tim финализира музикалната продукция на песента. По това време е завършен и сингълът “Heart Upon My Sleeve (feat. Imagine Dragons)” с изключение на последния стих, добавен след смъртта на Bergling.
 
Останалите парчета са завършени на 90% и със заключителната работа по тях се заема трио от музикални продуценти, които са си сътрудничили с Bergling по време на кариерата му, написали са заедно с него много от новите му песни и строго следват инструкциите, които той оставя.
 
“SOS (Feat Aloe Blacc)” надхвърля 250 млн. стриймвания в глобален мащаб, изкачва се до #3 в класацията Spotify Global Top 200 и оглавява класациите BBC Radio1 A-List и Billboard Dance/Electronic songs. “SOS” е и най-излъчваната песен в националния ефир на Германия, Холандия и Швеция.
 
Приходите от продажбите на албума с нова музика на Avicii ще отидат в подкрепа на фондацията с нестопанска цел Tim Bergling Foundation, която подпомага организации за защита на менталното здраве, превенция от самоубийства и други казуси, към които Bergling е имал интерес и страст.

Свързани новини

Avicii - “Tough Love”

22.05.2019

Чуй “SOS” feat. Aloe Blacc на Avicii

12.04.2019

Издават посмъртно музика на Avicii

10.04.2019

Разкриха как е починал Avicii

03.05.2018

Avicii си отиде на едва 28 години

21.04.2018

Коментари


flash