Търси в сайта...

Avicii обяви, че спира с турнетата след 2016

Avicii обяви, че се оттегля от музикалните обиколки.
 
26-годишният DJ съобщи, че турнето му тази година ще е последното и окуражи феновете си да му помогнат да сложи точка с апломб. Новината беше потвърдена на официалния му сайт. В нея се казва, че макар да не планира да се отказва от музиката, DJ-ят ще спре с турнетата - ако не завинаги, то поне за много време напред.
 
"Знам, че съм благословен да мога да пътувам по света и да представям музиката си, но от това ми остава много малко време за личен живот на човека зад артиста", заяви Avicii, чието истинско име е Tim Bergling. Той добавя, че е успял да направи едно автопътешествие из Америка с приятели и "то наистина ми помогна да осъзная, че трябва да направя промени в неща, които ми тежаха от известно време".
 
"Пътят ми е бил изпълнен с успехи, но не е бил лишен и от препятствия", каза той. "Пораснах и като човек, и като артист, опознах се добре и осъзнах, че има още толкова много неща, които искам да направя в живота си. Имам подчертани интереси в различни области, но никакво време да им обърна внимание. Никога не съм бил в тази сфера заради парите, макар че съм благодарен за конфорта и свободата, която те ми дават." 
 
Той се възползва от възможността да благодари на своя брат и мениджър Ash, екипа си, артистите и музиканти, с които е работил, и разбира се, феновете си. "Последно, но не по значение, искам да благодаря на всеки фен, който е купил билет или се промъкнал на някое шоу, който си е купил моя песен или я е свалил, коментирал е някой мой пост или ме е критикувал. Вашите мисли и идеи за музиката ми помогнаха да се развия и наистина ви дължа всичко, което имам."
 
Avicii завършва все пак с оптимистична нотка: "Никога не казвам никога, така че някой ден може да се върна... просто няма да е скорошен ден", и с безпрецедентен жест към феновете си - номера на телефона си, за да му пишат смси какво мисля за решението му и всичко, което биха искали да му кажат:  +46769436383. "Моля, бъдете търпеливи", завършва музикантът, "може да ми отнеме повечко време да отговоря на всички ви".

Свързани новини

Излезе новият албум с музика на Avicii

10.06.2019

Avicii - “Tough Love”

22.05.2019

Чуй “SOS” feat. Aloe Blacc на Avicii

12.04.2019

Издават посмъртно музика на Avicii

10.04.2019

Разкриха как е починал Avicii

03.05.2018


flash