"Де е Витлеем": коледен подарък от Васил Петров и Мики Маус

В началото на празничния сезон детската вокална група Мики Маус зарадва приятелите на българската музика с чисто нова коледна песен. Тази година празничният подарък на "микимаусите" се казва "Де е Витлеем" и е съвместен проект с едно от най-големите имена в българския джаз, Васил Петров. 
 
 
"Де е Витлеем" е по текст на Архимандрит Серафим (Алексиев), музиката е на Васил Петров, а по аранжимента е работил Румен Бояджиев - син. Режисьор на клипа към песента е Радостин Събев–Шошо. "Още през лятото се срещнах с Васил Петров и му предложих да направи коледна песен с децата от групата. За моя радост той се съгласи и дори предложи своя музика за тази съвместна песен", споделя Вяра Панталеева, която стои зад детската вокална група Мики Маус. 
 
Песента "Де е Витлеем" ще бъде представена на живо навръх Коледа, на 25 декември 2016 г., в Sofia Live Club от 16:00 ч. в коледен концерт със специален гост Васил Петров. В програмата са включени някои от най-известните коледни песни на живо под съпровода на бенда на предаването "Нощни птици", което се излъчва всеки петък вечер по БНТ. Водеща на концерта ще бъде Искра Ангелова.

Свързани новини

Честито!

25.04.2024

Да спасим един човешки живот!

24.04.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

Moto Expo 2024 започва от утре

19.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024


flash