Zayn Malik благодари за подкрепата след отмененото шоу

Бившият член на One Direction трябваше да се появи на сцената на летния бал на Capital FM в неделя вечер, но вместо него, разочарованите посетители получиха извинение за отсъствието му.
 
Самият Zayn лично обясни проблемите си в дълга и откровена бележка, споделена в социалните мрежи. "Долетях в Обединеното кралство снощи, за да изляза на сцената в родината си, пред и семейството и, най-вече, английските си фенове. За съжаление обаче мъчителната ми тревожност, която ме измъчва в последните няколко месеца около излизанията ми на сцена, буквално ме надви... Самата мисъл за магнитуда на събитието доведе до най-лошата паник атака в кариерата ми", написа той.
 
След това Zayn се извини за това, че е подвел и разочаровал феновете си, които търпеливо са го чакали, но обеща да им се реваншира в най-скоро време. "Знам, че онези от вас, които са измъчвани от същото мъчително безпокойство, ще ме разберат. Надявам се, че онези, които не са запознати със състоянието, ще покажат съчувствие", добави той.
 
Въпреки разочарованието, феновете - включително бившата му приятелка Gigi Hadid - отправиха порой от окуражителни и подкрепящи съобщения към певеца. Още на следващия ден изпълнителят писа в туитър, за да благодари на Gigi и феновете си: "Благодаря на всички ви за милите съобщения и подкрепа. Означават много за мен."

Свързани новини

Зейн с нов сингъл

26.03.2024

Зейн отново е тук

21.07.2023

Zayn си търси закръглена любима

12.01.2022

Любовта победи: 7 звездни двойки

13.07.2021

Познаваш ли Zayn Malik?

22.01.2021


flash