Flo Rida и Jason Derulo пуснаха клипа към “Hello Friday” (видео)

В края на миналата седмица Jason Derulo и Flo Rida пуснаха видеото към свежото си, лятно парче “Hello Friday”!
 
На фона на палми и слънце ланците им светят, а двамата изпълнители танцуват с настроение, подходящо за залязващото слънце в Маями зад тях. Минават през T.G.I. Friday’s, забавляват се във водата и организират плажно парти с неизменните червени чаши, огън и красиви жени.
 
 
Jason Derulo и Flo Rida сякаш винаги завладяват класациите поотделно с всеки следващ проект. Но “Hello Friday” вече следва индивидуалните им успехи. Два месеца преди разгара на лятото, видеото ни изпраща в най-очакваната ситуация за сезона. Желанието да сме на плажа под звездите се увеличава, слушайки тази гореща колаборация.
 
Електронното, енергично и свежо звучене на парчето и гласа на Jason Derulo в припевите са формула за заразително парче. Куплетите на Flo Rida са ритмични и пренасят доброто настроение, идващо с мисълта за края на седмицата. “Hello Friday” съдържа всичко, което му e нужно да превземе клубовете и летните партита.
 
Очертава се “Hello Friday” да следва успехите на “My House”, станала #4 в Billboard Hot 100. Flo Rida участва на наградите на Radio Disney на 1 май, а сега се връща в студиото си, за да завърши петия си студиен запис.

Свързани новини

Jason Derulo: "Tip Toe" озвучава зумба

09.01.2018

Jason Derulo - “Tip Toe”

08.12.2017

Flo Rida пусна клипа към "Hola"

06.12.2017

Flo Rida - "Hola"

20.11.2017

Jason Derulo - “Tip Toe”

13.11.2017

Коментари


flash