Beyoncé уволни целия си мениджърски екип

Знаеш, че нещо голямо се задава, когато някой артист смени цeлия си мениджърски екип и наеме изцяло нов тим. Beyoncé направи точно това, разделяйки се с всички, с които беше работила през последните 10 години. Според източниците, това включва дори братовчедка й, както и дългогодишната й мениджърка Lee Anne Callahan-Longo.
 
Представител на Beyoncé заяви: “Lee Anne Callahan-Longo работи с Beyoncé в последните 10 години. Приятелството им надхвърля бизнес отношенията, и макар тя вече да не работи за Parkwood, ще си остане неизменна част от живота на Beyoncé.”
 
Явно певицата смята да изнесе кариерата си на друго ниво малко преди излизането на новия й албум. “Beyoncé на практика прави пролетно почистване, като се отървава от целия си отбор, и е наела нов. Тя иска да се заобиколи с бизнес партньори, които могат да й помогнат да мине на още по-високо ниво. Има да издаде още един албум, преди да изтече договорът й с Columbia, освен това иска иска да сключва по-изгодни договори за турнета, спонсорства и участия в киното.”
 
Bey е наела Steve Pamon, който е спец по маркетинг в забавната индустрия. Той уреждаше спонсорството на турнето "On The Run" на Beyoncé и Jay Z през 2014. Освен него, сред новите лица на борда е Peter Thea, бивш висш кадър на Universal Republic и Island Def Jam.

Свързани новини

Бионсе се завърна на сцената

11.05.2023

Новият албум на Бионсе - рекордьор

10.08.2022

Бионсе - №1 в САЩ и на Острова

08.08.2022

Бионсе редактира втора песен

03.08.2022

Нападнаха Бионсе в социалните мрежи

02.08.2022


flash