Търси в сайта...

Jay Z има големи планове за Harry Styles

Рапърът Jay Z разкри, че иска да помогне на Harry Styles да се превърне в "най-голямата звезда на света в рамките на година".
 
Продуцентът каза, че има интерес да подпише договор със звездата от One Direction през собствения си лейбъл Roc Nation. Това няма как да се случи засега, признава той, защото е срещнал изключително сериозната съпротива на сегашния шеф на групата, Simon Cowell - и затова е предложил "съвместна дейност". Бандата излиза в "дълга отпуска" през март-април, но членовете й отрекоха да работят по солови албуми, въпреки упоритите слухове за обратното.
 
"Harry няма нужда от повече видимост, всеки по света знае кой е той. Но на него му е нужно да направи прехода от част от група към солов артист", заявява Jay Z. "Мога да му осигуря съвместна работа с всички най-големи имена в бизнеса - най-добрите артисти, най-добрите продуценти - и за година ще го направя най-голямата звезда на света. Бих се радвал Harry да беше мой артист, но Simon ще продължи да работи с него, разбира се. Но не пречи да направим съвместно предприятие - и двамата имаме големи качества, с които можем да допринесем." Той добави, че 21-годишната звезда може да направи достатъчно пари, така че "за всеки да има парче от баницата". 
 
Cowell събра Styles, Zayn Malik, Liam Payne, Louis Tomlinson и Niall Horan в група в риалити шоуто X Factor през 2010, и те подписаха с неговия лейбъл Syco Music. Malik, който напусна групата през март миналата година, обяви, че ще гони соло кариера. През ноември 2015 в интервю за BBC Radio 2, Styles, Horan, Tomlinson и Payne отговориха поотделно и категорично, че нямат намерение да записват соло албуми. Payne обаче се изпусна, че паузата в кариерата на групата може да продължи цели 2 години.

Свързани новини

Хари Стайлс пусна ново видео

14.07.2022

Хари Стайлс с нов рекорд

31.05.2022

Излезе новият албум на Хари Стайлс

25.05.2022

#FreshNewMusic тази седмица

20.05.2022

Хари Стайлс впечатли Coachella

20.04.2022


flash