Румънеца и Енчев опънаха десетметрова шатра в центъра на Банско

Посланието на хип-хоп дуета в хита "Шатрата“ се сбъдна. Румънеца и Енчев вече разполагат със собствена, разположена в ски епицентъра на Банско, а в нея се случват едни от най-яките партита със секси танцьорки и много греяно вино по различни рецепти, вдъхновени от Румънеца. Енчев пък е специалистът по шотовете в десетметровата шатра със светещ купол.  
 
 
Хип-хоп дуетът ще бъде често забелязван във впечатляващото парти местенце, което се намира срещу начална станция на ски лифта в Банско. В шатрата на Румънеца и Енчев има диджей партита, танцьорки, сгряващи алкохолни питиета и над 10 вида кафе. Барът носи името Jagermeister House и ще предлага артистична обстановка на своите посетители. Мебелите например са от дърво с нестандартен арт дизайн. И това не е всичко. Хип-хоп дуетът ще прави и клубен тур с бус-лимузина, който ще води туристите до най-горещите места за партита в курорта. 
 
 
Утре, 15.01., петък, Румънеца и Енчев ще отпразнуват така очаквания от всички посетители на Банско снеговалеж със свой концерт. Партито ще се казва Back 2 Black и дуетът ще изпълни освен своите хитове, най-горещите парчета от черната музика, а сексапилната диджейка Cool Blue допълнително ще "загрява“ обстановката.

Свързани новини

Дуото отново е тук!

07.07.2023

Румънеца и Енчев с ново парче - "Готин"

15.02.2016

Румънеца и Енчев - "Стъпки пясъчни“

28.07.2015

Румънеца и Енчев с нов летен хит

02.07.2015

Румънеца и Енчев посрещат C-Block

21.04.2015


flash