Lady Gaga се чувства стара

Lady Gaga призна, че се чувства много стара. В интервю за News.com.au, тя обясни, че е в музикалния бизнес от 15-годишна, пише bgnes.com.
 
"Въпреки че съм известна от около 7 години и въпреки че, сега съм на 29 години, се чувствам все едно съм живяла 100. Чувствам се стара”, сподели певицата. Тя разказа, че като малка в училище също се е чувствала отделена от всички останали - не заради родителите си, а заради собствената си нагласа. "Просто имах собствено мислене. Бях изолирана, някои деца са такива по рождение. Не знаем защо се чувстваме самотни, просто сме. Подобно е на депресията, въпрос на мозъчна химия е, не е резултат от пренебрегване или лошо отношение”, обясни Gaga.
 
Макар в дома й - тя е отгледана като католичка - да е имало дисциплина, никога не е имало насилие. "Бяха ли родителите ми стриктни с мен? Да. Свиря на пиано от 4 годишна. Когато дойдеше времето за упражнения, а се опитах да се измъкна, ми казваха "Можеш да седиш там и да се упражняваш един час, или да седиш и да не правиш нищо два часа." Такива неща. Насилие претърпях, но бях много по-голяма и не беше от семейството ми", добавя изпълнителката, имайки предвид скорошните си признания, че е била изнасилена на 19 годишна възраст.

Свързани новини

Лейди Гага - новата Харли Куин?

14.06.2022

Лейди Гага записа "Hold My Hand"

26.04.2022

Лейди Гага се завъща!

09.03.2022

За какво е благодарна Lady Gaga

26.11.2021

Всички се радват за Britney

15.11.2021


flash